O nama

Pre gotovo 25 godina, u centru Beograda, preko puta Saborne crkve, otvorena je prodavnica, a potom i firma “Studio Domino”, sa konceptom koji se, za sve ove godine, nije mnogo promenio. Koncept je podrazumevao prodaju predmeta domaćih i stranih dizajnera – od detalja za kuću kao što su lampe, pa sve do različitih komada nameštaja, uvek dosledno negujući istu ciljnu grupu – ljude koji gaje poštovanje prema dizajnu i koji prate svetske trendove.

Stalnim radom na ispitivanju tržišta i posvećenim dijalogom sa klijentima, opravdali smo pretpostavku da u Srbiji i regionu postoje izrsni dizajneri, ali i veoma kvalitetno drvo, što nas je orijentisalo ka izradi nameštaja po meri, često i po nacrtu samih klijenata, čime smo otvorili prostor za mogućnost da i sami klijenti, u meri u kojoj žele, učestvuju u odabiru i kreaciji svog proizvoda.
Naši su proizvodi uglavnom rađeni od prirodnih materijala – savršeno obrađenog drveta zaštićenog pčelinjim voskom i biljnim uljima.

Pored nameštaja, poslednje dve godine učestvujemo i u opremanju poslovnih prostora i hotela sa 5 zvezdica, i to rasvetom, ogledalima i komadnim nameštajem koji se proizvodi u Srbiji i regionu.

Kako bi ostali dosledni svojoj prvobitnoj ideji, nastavili smo rad sa primenjenim likovnim umetnicima i vajarima, na taj način zaokruživši priču o kompletnom opremanju prostora.